Начало

   От 18 год. на територията на гр. Варна и Североизточна България работи и се усъвършенства нашата програма в областта акушерство и гинекология. Този продукт на пазара на медицински услуги е уникален със своята комплексност и драстично скъсяване на пътя от диагностиката до лечението. Последното е атестат за ефективността на този продукт.

Трите ресора на тази програма са:

  1. Съвременна своевременна профилактика на предраковите процеси при жените във всяка възраст (как да не станат пациенти на онко-диспансерите);
  2. Пренатална диагностика на бременността и нейните отклонения (как да не се раждат бебета с отклонения);
  3. От 2009 г. практиката ни разшири дейността си като създаде ин витро център, който предлага едни от най-качествени услуги на териториторията на Република България, извършени от висококвалифицирани и с дългогодишен опит специалисти в областта.

   Статистиката, която притежава тази програма за последните 16 год. е причина за утвърждаването й на пазара на медицински услуги в областта акушерство и гинекология. Съчетанието на квалификацията, която притежава нашият екип и умелото използване на апарaтната диагностика (като приятна необходимост) осигурява високият процент на ефективност и прецизно разрешение на редица, не дотам лесни случаи в нашата област.

   Последното е осигурило уважението към дейността ни не само в България, но и извън страната. Целта за създаването на този по-различен сайт е да осигурим информация на средностатистическия потребител, която да му даде възможност да попадне на точното място в точния момент, спестявайки много нерви, средства и време. Нестандартно поднесената информация и периодичното и подновяване ще ви осигурява възможност за полезност относно знанията ви в областта здравеопазване.

   За повече информация, посещавайте редовно рубриките застъпени в сайта. Те ще бъдат постоянно осъвременявани и с достатъчна атрактивност, заслужаваща вниманието ви.